Спортивний клуб «Буринь» привітав своїх вихованців, тренерів, батьків та спонсорів із святом – Днем Святого Миколая

СК «Буринь» привітав своїх вихованців – юних спортсменів зі святом!

Керівництво клубу побажало їм нових спортивних досягнень, здоров'я та благополуччя.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках неодноразово розповідав про вагомі здобутки юних борців і боксерів з Бурині на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях.

...А під час святкування було пригощено юних спортсменів солодощами.

Солодкі подарунки вручено й тренерам, які постійно й наполегливо працюють із своїми вихованцями.

Та розслаблятися ніколи. Попереду – відповідальні турніри.

Отож, після привітання зі святом, відразу розпочалися й тренування.

Адже, не секрет, що наполегливі тренування – запорука великих успіхів.

СК «Буринь» також з Днем Святого Миколая вітає батьків вихованців.

Дякує всім спонсорам та небайдужим людям за підтримку і розвиток спорту в місті Буринь…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповідав про облаштування нової спортивної зали для юних вихованців Спортивного клубу «Буринь».

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sports/6766-sportyvnyi-klub-buryn-vidkryv-svoiu-pershu-zalu-v-iakii-trenuvatymutsia-iuni-bortsi-ta-boksery

ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sports/6761-sportyvnyi-klub-buryn-oblashtuvav-i-vidkryv-novi-bortsivsku-ta-boksersku-zaly

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.