Головою Конотопської районної ради обрано Віктора Бика

Сьогодні, 8 грудня 2020 року, відбулася перша сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Як повідомив офіційний сайт Конотопської районної ради, на сесії були розглянуті наступні питання: «Про результати виборів депутатів районної ради», «Про обрання тимчасової президії районної ради», «Про обрання лічильної комісії», «Про обрання голови районної ради», «Про обрання заступника голови районної ради».

Відкривши пленарне засідання голова Конотопської районної територіальної виборчої комісії Конотопського району Сумської області повідомив про результати виборів депутатів районної ради.

У новій каденції до складу ради увійшли 42 депутати, із них 28 – чоловіків, 14 – жінок.

Після було обрано тимчасову президію та лічильну комісію і проведено процедуру обрання голови районної ради та заступника голови районної ради.

Таємним голосуванням головою Конотопської районної ради обрано Бика Віктора Михайловича, за його кандидатуру віддали свої голоси 26 із 41 присутніх депутатів.

Віктор Бик народився 1976 року, до цього часу обіймав посаду голови Кролевецької районної ради.

Заступником голови районної ради 26 голосами обрано Бойченка Олексія Олександровича, 1994 року народження.

Голова районної ради Віктор Бик подякував присутнім депутатам за підтримку і довіру…

Зауважимо, що до складу Конотопського району нині входять колишні Буринський, Кролевецький, Путивльський районн і також сам Конотопський район...

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.