Артем Семеніхін, який уже не голова міста Конотоп, залишив посадовий кабінет…

Ситуацію, яка склалася в Конотопі після першої сесії новообраних депутатів, прокоментував у своєму черговому стрімі Артем Семеніхін.

«Повноваження свої я вже не виконую з вівторка. Кабінет свій залишаю, документи предаю і саме головне – ключі від міста, оці дві печатки: виконавчого комітету та Конотопської міської ради. Сьогодні, можна сказати, останній день, коли я знаходжуся в цьому кабінеті», – пояснив Артем Семеніхін.

Також він прокоментував ситуацію стосовно розстановки політичних сил у Конотопській міській раді, передає сайт https://konotop.in.ua

«У нас в раді утворилася коаліція, яка складається з «ОПЗЖ», «БПП», «За майбутнє», «Зе-команда» і «Батьківщина». Вони обрали людину, яка буде вести всі наші справи тимчасово, – представника від «ОПЗЖ». Ми пропонували представника від «Свободи» Тетяну Іноземцеву, або ж Тараса Омельченка від «ЄС». До нашої пропозиції не дослухалися. Наше місто має жити, має хтось бути підписантом, навіть треба підписувати той самий інсулін, щоб видавати його людям. Ми не підтримали представника ОПЗЖ». Це Любов Дубовик. Я сподіваюсь, що вона не нарубає дров. Вона має адекватність. Але ми розчаровані такою розстановкою політичних сил. Тепер містом Конотоп править ОПЗЖ. Вибори будуть 24 січня, і хочу підтвердити, що я буду в них брати участь як кандидат», – заявив Артем Семеніхін.

Зауважимо, що новообраний голова міста Конотоп Олександр Луговий раптово помер 16 литопада 2020 року.

ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/6863-oleksandr-luhovyi-novobranyi-holova-mista-konotop-raptovo-pishov-iz-zhyttia

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.