У місті Буринь гасили пожежу…

Сьогодні, 17 вересня 2020 року, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначають професійне свято – День рятівника.

Відзначають його й працівники 23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області.

А кілька днів тому, вони вступили в боротьбу з вогнем…

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння в приватному домоволодінні на вулиці Суворова у місті Буринь.

На гасіння направили черговий караул 23-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум’я охопило покрівлю розташованих під одним дахом господарчої споруди та літньої кухні.

Ускладнювало ситуацію те, що споруда була дерев’яна, обкладена цеглою. Виникла загроза для розташованого поруч житлового будинку.

Для дозаправки водою автоцистерни довелося направляти до пожежного гідранту, який знаходився на відстані 4 км від осередку горіння.

І все ж таки вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння та відвернути небезпеку від будинку.

Щоб повністю приборкати вогонь довелося розбирати обгорілі конструкції для виявлення прихованих осередків горіння.

І, використавши близько 11 тонн води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомила сторінка «23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області» в Фейсбуці.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) вітає рятувальників з їх професійним святом! І бажає здоров’я, щастя і удачі!

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.