У жахливій дорожній аварії, в якій загинув відомий політик та підприємець із Сумщини, всього загинуло 6 людей…

Загиблий у ДТП Сергій Малишев їхав жо Ромнів із відпочинку…

Про це розповів Роменський міський голова Сергій Салатун.

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО політик, депутат Роменської міської ради Костянтин Малишев загинув у ДТП, яка сталася вночі з 10 на 11 вересня 2020 року в Київській області.

Костянтин Малишев – підприємець, він балотувався до Роменської міськради від політичної партії «Європейської солідарності», працював директором ТОВ «Сільгоспенерго».

Також очолював місцеву організацію партії «УДАР».

Недавно йому виповнився 51 рік.

Сергій Салатун зауважива, що Костянтин Малишев повертався з відпочинку і був пасажиром маршрутки, передає https://suspilne.media

Жахлива аварія сталася на трасі Київ – Харків – Довжанський у Бориспільському районі за участі 4 автомобілів – двох вантажівок, легковика та маршрутки.

За офіційними даними, загинули шестеро людей, усього по допомогу медиків звернулися 18 осіб.

За попередніми даними, водій DAF FT95 рухався у бік столиці, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого скоїв виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення ще з двома транспортними засобами, а саме – Mercedes-Benz Sprinter та ВАЗ.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.