Неподалік міста Буринь, розбився літак: пілот загинув…

Як повідомила інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) член Національної спілки журналістів України Наталія Кузнєцова-Віноградова, сьогодні, 12 вересня 2020 року, вранці поблизу села Дяківка розбився літак…

Пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій підтвердив дану інформацію, і проінформував, шо в суботу, 12 вересня, у полі біля села Дяківка Буринського району виявилено легкомоторний літак, який зазнав аварії.

Рятувальники отримали інформацію про інцидент о 08 годині 10 хвилин ранку. На місці вони з’ясували, що впав легкомоторний літак, який попередньо ідентифікований як Х-32 «Бекас».

На превеликий жаль, пілот літака загинув, інших постраждалих не виявлено.

«На місці падіння літака працює мобільно-оперативна. Залучено 14 осіб особового складу та 4 одиниці техніки. Обставини надзвичайної події з’ясовують правоохоронці», – йдеться в повідомленні Пресцентру Державної служби з надзвичайних ситуацій.

А Відділ комунікації поліції Сумської області, зокрема, повідомив:

«Поліція Сумщини розслідує аварію літака, у якій загинув пілот

Подія сталася сьогодні, близько восьмої ранку, неподалік від с. Дяківка Буринського району.

Легкомоторний літак Х-32 «Бекас» здійснюючи обліт сільськогосподарських угідь зазнав аварію, впав на соняшникове поле та загорівся. Пілот літака загинув. Попередньо встановлено, що літак зачепився за дроти високовольтної лінії електропередач. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху, або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група Буринського відділення поліції, слідчо-оперативна група ГУНП області та експертно-криміналістична лабораторія НДЕКЦ ГУНП. З’ясовуються всі обставини події».

Зауважимо, що село Дяківка від міста Буринь розташована на відстані понад 10 кілометрів…

Світлини ДСНС України в Сумській області.

Фотоколаж Наталії Кузнєцової-Віноградової.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.