Чоловік ледве не зарізав матір своїх малолітніх дітей…

Він завдав колишній дружині удар ножем в область грудей, пошкодивши при цьому легеню. Другий удар вона відвела голими руками, і це врятувало їй життя. Наразі жінка вже одужує під наглядом медиків, а щодо чоловіка поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Повідомлення про жінку з серйозним ножовим пораненням до поліції надійшло від співробітників служби «швидкої допомоги».

За вказаною адресою в один з населених пунктів Шосткинського району одразу виїхали співробітники поліції.

Як встановили правоохоронці, в той день 38-річна постраждала приймала вдома гостей, серед яких був і колишній чоловік.

Компанія вживала спиртні напої і розважалась, поки «колишній» не вирішив з’ясувати стосунки з жінкою.

Під час сварки нетверезий 31-річний чоловік схопив зі столу ножа та наніс матері своїх малолітніх дітей проникаюче ножове поранення в область серця.

За словами самої постраждалої, вона голими руками ухопилась за ножа, попереджаючи наступний удар, що цілив в її тіло.

Присутні гості відтягли розлюченого чоловіка від господині дому та викликали «швидку».

«У скоєному підозрюваний зізнався, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Свій вчинок пояснює дією алкоголю та ущипливими відповідями колишньої дружини, які йому дуже не сподобались».

Наразі потерпіла жінка одужує.

Стосовно підозрюваного в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Навмисне тяжке тілесне ушкодження».

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.