Водій утік з місця ДТП…

14 лютого 2019 року, у період часу з 20 години до 20 години 30 хвилин на вулиці В’ячеслава Чорновола, біля будинку 44, сталася ДТП за участі двох легковиків.

Невстановлений водій здійснив наїзд на автомобіль ВАЗ-2107 червоного кольору, що був припаркований біля краю проїжджої частини, після чого залишив місце події. Внаслідок автопригоди легковик ВАЗ зазнав механічних пошкоджень.

До автопригоди ймовірно причетний автомобіль Dacia Logan або Renault Logan білого або сірого кольору з ймовірними пошкодженнями правої бокової частини. Також на автівці можливі залишки червоної фарби.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Сумській області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією щодо даної ДТП зателефонувати на службу 102 чи звернутися до управління патрульної поліції. Анонімність гарантується…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.