На особисті поруки суддя відпустила колишнього радника екс-міського голови Конотопа

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, 12 січня 2019 року, Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Сумській області, Слідчого Управління та Управління карного розшуку ГУ НП в Сумській області за оперативного супроводу спецпідрозділу «КОРД» за підозрою в незаконному зберіганні гранати Ф-1 та організації вчинення злочину із застосуванням гранати РГД-5 стосовно депутата Конотопської міської ради затримано колишнього радника міського голови Выталыя Благодарного.

14 січня 2019 року суддя відпустила колишнього радника екс-міського голови Конотопа Віталія Благодарного на особисті поруки.

До слова, саме про взяття на поруки вчора на судовому засіданні клопотала депутат Сумськоъ обласної ради Олена Сердюк.

Прокурор клопотав про тримання підозрюваного під вартою на 60 діб, повідомив сайт Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до 7 років позбавлення волі, повыдомив сайт tv.sumy.ua

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.