У Ромнах зловмисник викрав гроші з салону авто, і встиг їх розтринькати…

За минулу добу поліція Сумщини розкрила чотири крадіжки...

Злочини були скоєні на територіях Сум, Ромнів, Великописарівки.

Наразі стосовно чотирьох зловмисників, які їх скоїли, в поліції відкрили кримінальні провадження.

До слова, загалом з початку року правоохорнці розкрили 1702 таких злочини.

Так, до Великописарівського відділення поліції з заявою звернувся 30-річний місцевий житель.

Як з’ясувалося, серед білого дня невідомий зловмисник викрав його велосипед, який він залишив без нагляду біля магазину.

Того ж дня на виїзді з райцентру зловмисника затримали працівники поліції, що несли службу на блокпості.

Крадієм виявився 38-річний житель села Солдатське.

Викрадений велосипед вилучено та повернуто власнику.

У Ромнах працівники поліції встановили, що 28-річний мешканець міста, ще у листопаді 2018 року з салону чужого автомобіля ГАЗ-310202, таємно викрав барсетку, в якій знаходилися гроші в сумі 3000 гривень, паспорт та водійське посвідчення власника.

Викрадені документи поліція вилучила, а от гроші крадій встиг витратити на власні потреби.

У Сумах, поліцейські затримали 39-річного місцевого жителя, який пошкодивши стіну дачного будинку місцевої жительки, проник в середину та поцупив садовий інвентар і вироби з металу.

Учора, 18 грудня 2018 року, в обласному центрі дільничний офіцер поліції встановив особу зловмисника, який перебуваючи в приміщенні однієї з лікарень викрав дорогий iPhone7 у 21-річної дівчини.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.