На Буринщині 16 річний юнак украв мобільний телефон матері свого друга

Відтак, втративши дружбу, «здобув» можливість бути покараним за скоєння злочину.

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення від 36 річної мешканки одного із сіл району про крадіжку мобільного телефону.

У крадіжці заявниця підозрювала 16 річного приятеля сина.

Жінка розповіла, що того дня юнак приїхав до них в гості і залишився на ніч.

Прокинувшись наступного ранку хазяйка пішла поратись по господарству, а коли повернулась до будинку, помітила, що гостя вже немає.

Не знайшла вона і свій мобільний телефон.

Про що і повідомила до поліції.

Хлопця поліцейські знайшли і опитали. Той зізнався.

Мовляв, прокинувшись він помітив мобільний телефон, який лежав на столі підключений до зарядного пристрою.

Переконавшись, що його дії ніхто з господарів не бачить, вдягнувся, від’єднав телефон від зарядного пристрою та поклав до кишені власної куртки.

Після чого непомітно залишив обійстя.

На даний час мобільний телефон повернуто власниці, а за даним фактом слідчими Буринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.