ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради: «Кожен із нас може зробити крок назустріч і не залишатися осторонь гострих проблем та викликів, які стоять перед батьками хворих дітей»

За участі заступника голови обласної ради Тетяни Головко, волонтерів, батьків онкохворих дітей у Сумському обласному центрі служби крові відбулося відкриття виставки «Квіткова радість», повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Тут представлені акварельні роботи, створені на майстер-класах у онкогематологічному відділенні Сумської обласної дитячої лікарні.

Виставка покликана популяризувати безоплатне донорство крові та її компонентів, які конче необхідні під час лікування онкохворих дітей.

«Кожен із нас може зробити крок назустріч і не залишатися осторонь гострих проблем та викликів, які стоять перед батьками хворих дітей», – зауважила заступник голови обласної ради Тетяна Головко.

Голова Громадської організації «Батьки онкохворих дітей» Оксана Смольникова розповіла, що цикл наставницьких майстер-класів за участі представників депутатського корпусу обласної ради був започаткований у 2018 році головою облради Володимиром Токарем. Вони орієнтовані і на дітей, і на батьків, які хоч не надовго, але можуть відволіктися від лікарняних проблем.

У ході заходу батьки хворих дітей написали слова подяки усім донорам, які допомогли дітям чи допоможуть в майбутньому.

Тетяна Головко також висловила вдячність громадським організаціям, які популяризують донорський рух…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.