У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ віднедавна працює лікар хірург-проктолог АЛІНА ОГІЄНКО

КНП "Буринська лікарня " повідомила:

«У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВІДНЕДАВНА ПРАЦЮЄ ЛІКАР ХІРУРГ -ПРОКТОЛОГ

У поліклінічному відділенні КНП «Буринська лікарня ім.проф.М.П.Новаченка» віднедавна працює лікар хірург-проктолог.

У кабінет № 18 поліклінічного відділення прийом здійснює лікар хірург-проктолог Аліна ОГІЄНКО.

Лікарка діагностує, лікує та проводить профілактичні заходи для попередження захворювань прямої кишки, товстої кишки та органів параректальної області.

Адже більшість захворювань та патології товстого кишечника, прямої кишки, області анального отвору та промежини ефективно лікуються на ранніх стадіях.

До того ж Аліна Ігорівна здійснює найсучаснішими методами видалення проктологічних захворювань таких як: геморой; анальні тріщини та нориці; анальні папіломи і кондиломи; анальні бахромки; анальні поліпи та ін.

Аліна ОГІЄНКО має стаж роботи щодо оперативного втручання із видалення бородавок, папілом, кондиломи -невус (родимка) Гемангіоми Атероми та інше.

За направленням сімейного лікаря операції проводяться БОЗОПЛАТНО.

Графік роботи лікарки хірурга-проктолога Аліни Ігорівни ОГІЄНКО:

Понеділок - 9:00-12:00

Четвер - 9:00-12:00

Будьте здорові!»

У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ провели першу лапароскопічну операцію… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/medytsyna/11690-u-burynskiy-likarni-provely-pershu-laparoskopichnu-operatsiiu

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.