У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ оперативні лікування проводяться малоінвазивними способами…

КНП «Буринська лікарня» повідомила:

«НИЗКА СУЧАСНИХ ОПЕРАТИВНИХ ВТРУЧАНЬ У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ПРОВОДИТЬСЯ БЕЗОПЛАТНО.

Із придбанням повного набору інструментів у КНП «Буринська лікарня ім.проф.М.П.Новаченка» розширюється перелік захворювань, оперативні лікування яких проводиться малоінвазивними способами.

Доцільність таких операцій, безумовно, обумовлена швидким процесом одужання, здійснення їх із мінімальною шкодою для організму хворого та комфортного після операційного стану.

Операції проводяться лікарем-хірургом вищої категорії Романом НІКОЛАЄНКОМ.

Роман Михайлович – практикуючий хірург, на рахунку якого багато подібних операцій. Асистентами його є хірурги нашої лікарні – Олександр КОЗЮЛА та Олег БРИЗЮК, котрі у процесі оперативного втручання здобувають нові професійні навики.

Уже є пацієнти, котрим проведені оперативні втручання лапароскопічним шляхом, і уже на третій-п’ятий день виписувалися із стаціонарного відділення для подальшого продовження лікування під наглядом лікарів-хірургів та сімейних лікарів.

Варто повідомити, що лапароскопічні операції у Буринській лікарні пацієнти здійснюються у плановому порядку, щоб уникнути ускладнень, небезпечних для здоров’я пацієнтів. У хворих беруться аналізи, вивчається загальний стан. У цей час особи, яким показано оперативне втручання, перебувають у хірургічному відділенні, де створені комфортні умови, налагоджене відповідно до показів належне харчування.

Операції проводяться в черговому порядку.

Щодо лапароскопічної холецистектомії то це – високотехнологічне щадне хірургічне втручання для лікування гострих і хронічних уражень жовчного міхура. При виконанні зазначеної операції, доступ у черевну порожнину здійснюється через кілька проколів в животі, а всі необхідні маніпуляції здійснюються під візуальним контролем за допомогою мініатюрної відеокамер.

Очільниця Буринської лікарні Інна РАЙДЕНКО запевняє, що невдовзі стануть можливими й інші лапароскопічні операції:

–Ми постійно працюємо над тим, аби пацієнти одержували сучасні медичні послуги вдома, у Буринському медичному закладі, – розповідає Інна Володимирівна.

На черзі у лікарі КНП «Буринська лікарня ім.проф.М.П.Новаченка» – лапароскопічні пластики пахових гриж, пластики стравоходного отвору діафрагми, лікування ахалазії кардії (захворювання викликане розладом моторики стравоходу).

Своєї черги чекають малоінвазивні лікування гінекологічних захворювань. Зокрема, лапароскопічні операції при кістах яєчників, гідросальпінксу, тубооваріальних утвореннях.

Нагадуємо, операції проводять БЕЗОПЛАТНО за умови направлення сімейного лікаря.

Буринська лікарня має великий потенціал для надання медичної допомоги, лапароскопічних операцій, зокрема і жителям із СУСІДНІХ ГРОМАД. Для нас важлива довіра пацієнтів та позитивний результат лікування. Здоров'я всім!»

У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ віднедавна працює лікар хірург-проктолог АЛІНА ОГІЄНКО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/medytsyna/11699-u-burynskyy-likarny-vidnedavna-pratsiuie-likar-khirurh-proktoloh

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.