У Бурині вандалізм без відеокамер не зупинити…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) постійно на своїх сторінках розповідає про вандалів, які орудують на території міста Буринь.

Не станемо знову повторювати їхні «чорні справи». Проте їх зроблено вже досить чимало.

А та шкода, яку завдають вандали, приносить ще й доволі чималі збитки міському бюджету.

Тобто, кошти, які надходять від платників податків, йдуть не на розвиток міста, а на «латання дірок», які наносять досить часто зловмисники.

Вихід тут є.

Потрібно Буринській міській раді придбати відеокамери, які й фіксуватимуть правопорушення. До слова, їх найбільше відбувається в Буринському міському Павловському парку.

Багато розмов ведеться й щодо розбитих міських доріг. Зрозуміло, що їх розбивають не велосипедисти та мопедисти, мотоциклісти, навіть не легкові автомобілі, а вантажівки, які перевозять багатотонні вантажі, а вночі - й центральними вулицями.

Тому по головній дорозі міста теж потрібно встановити відеокамери.

Тоді й стане зрозуміло, хто причетний до розбиття міських доріг…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.