Допоможемо разом маленьким діткам…

Дуже надихають вчинки звичайних людей. Жителька села Михайлівка Буринського району Сумської області Каблюк Ольга Федотівна, почувши що наша громадська організація допомагає будинку дитини, відразу сказала: «Наш куток теж допоможе. Ми дамо овочів діткам».

І, дійсно, весь куток допоміг. Дали:картоплі, моркви, буряків.

Я дякую жителям села та особисто Ользі Федотівні Каблюк. Дякую, що ви є!

Майже рік тому наша громадська організація «УкрФонд Ліня Життя» почали допомагати Сумському обласному спеціалізованому будинку дитини.

31 жовтня 2019 року завезли овочі та солодощі малятам.

Я особисто поспілкувалася з головним лікарем Литвиненко Галиною Іванівною. Домовилася, що ми беремо на супровід сайт, який на благодійній основі нещодавно зробила web компанія Діатекс Медіа. http://babyhome.sumy.ua/

Будинку дитини завжди раді гостям та подарункам.

На постійній основі потрібні:

  1. Соки (обов'язково з сертифікатом) Одеського заводу або «Рум'яні щічки».

  2. Дитяче харчування (обов'язково з сертифікатом) «Малюк і Малютка».

  3. Памперси, завжди і в будь-якій кількості.

  4. Стільчики для годування, можна штук 5.

  5. Горщики (20-25).

  6. Соски, пустушки.

  7. Дитячі креми, присипки.

http://babyhome.sumy.ua/news/item/5-the-needs-of-our-children

Також напередодні свята Святого Миколая потрібні подарунки.

Подаруйте частинку тепла цим діткам.

Якщо ви хочете допомогти та довідатися чим можна допомогти - можна зателефонувати голові Громадської організації «УкрФонд Ліня Життя» Наталії Віноградовій-Кузнєцовій +38 099 976 61 63

Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «УкрФонд Ліня Життя».

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.