У Бурині вшановували працівників соціальної сфери

У переддень Дня працівників соціальної сфери, в залі засідань територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Буринської міської ради в теплій і затишній атмосфері приймали вітання в свою адресу працівники соціальної сфери Буринської ОТГ.

Слова щирої вдячності за нелегку працю соцпрацівників висловлював заступник міського голови Сергій Чередник. Він зазначив, що ця робота сповнена гуманізму, милосердя, тепла.

«Ви піклуєтесь про людину, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації», – наголосив Сергій Чередник.

А потім настали хвилюючі моменти нагодження.

Грамотою Буринського міського голови відзначено працівників терцентру КРИВОБОК Олесю Вікторівну, СУХОВІЙ Софію Віталіївну, ШЕВЧЕНКО Віру Дмитрівну та АНОХІНУ Тетяну Іванівну. Свою нагороду отримала і директор терцентру СЕРГІЄНКО Оксана Петрівна.

Жоден працівник не залишився без подарунку.

Соціальні працівники отримали господарські сумки для виконання своїх негких обов язків.

І, звичайно, завершилось дійство легкою нотою «фото на згадку».

Про це розповіла Оксана Сергієнко на сторінці «Територіальний центр соціального обслуговування Буринської міської ради» в Фейсбуці.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.