Про зміни у роботі громадської приймальні Управління СБУ в Сумській області

Через запровадження обмежувальних заходів у зав’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 повідомляємо, що громадська приймальня Управління СБ України в Сумській області, яка розташована за адресою: м.Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 32, тимчасово не працюватиме.

Повідомити про правопорушення, віднесені до компетенції органів Служби безпеки України, ви, як і раніше, можете за телефоном довіри УСБУ (0542) 610-069, який працює цілодобово.

Для подачі звернень, заяв і документів ви можете скористатися поштою або електронною скринькою Управління _Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.._

Усі звернення, заяви чи повідомлення будуть вчасно розглянуті, відповіді надаватимуться у межах чинного законодавства та у встановлені терміни.

Задля збереження вашого здоров’я та здоров’я оточуючих просимо вас із розумінням та відповідальністю поставитися до вимушених обмежень і рекомендацій, зауважує Прес-група УСБУ в Сумській області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.