Суми: вибух у крамниці…

Подія сталася сьогодні, 28 лютого 2018 року, о четвертій годині ранку. В одному з магазинів по вулиці Героїв Крут невідомі пошкодили вітрину та закинули в приміщення вибухонебезпечний предмет.

Руйнувань та потерпілих немає. На місці події працювала поліція. Хід слідства перебуває на особистому контролі начальника ГУНП області.

Коли в магазині спрацювала сигналізація, на виклик прибув наряд Управління поліції охорони, котрий виявив розбиту вітрину торгівельного закладу.

У середині приміщення правоохоронці та представники крамниці виявили сліди, характерні для вибуху. Постраждалих немає, пожежі також не було.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, кінологічна та вибухотехнічні служби. Проводився огляд місця події, відпрацьовуються всі можливі версії того, що сталося.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст.ст. 194 ч.2 (умисне знищення чи пошкодження майна) та 263 ч.1(незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами) КК України.

Поліція вживає заходи щодо розшуку зловмисників і звертається за допомогою до громадян, які володіють інформацією, що може допомогти слідству, з проханням звернутися у найближчий відділ поліції. Анонімність гарантується, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.