Зіграно 1 тур чемпіонату Недригайлівщини з футболу

Як анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі СПОРТ, чемпіонат Недригайлівського району з футболу сезону 2020 року стартував сьогодні у неділю, 12 липня 2020 року.

У Тернах зустрілися команди ФК «Космос» та ФК «Недригайлів», які вже десятиліттями ведуть боротьбу за чемпіонство в районі. І кожна гра була і є святом на футбольному полі (на світлині).

Та сьогодні з перших хвилин «космонавти» вирішили взяти гру в свої руки, а точніше – ноги, й почали атакувати ворота свого конкурента.

Їхні атаки несли в собі чималу гольову загрозу, яка й переросла в підсумку у 7 забитих м’ячів у ворота гостей.

Недригайлівці спромоглися ж на гол у відповідь.

Таким чином, ФК «Космос» переміг ФК «Недригайлів» з досить переконливим рахунком 7:1.

За тернівців голи забивали Руслан Окопний – тричі, Ігор Тимченко – двічі, по разу відзначилися Андрій Синявський та Ілля Демеха.

За недригайлівців відзначився Олексій Гордієнко.

ФК «Космос» виступав у такому складі: Лукачинець Василь – воротар, польові гравці – Пухкало Олександр, Нишкур Роман, Демеха Ілля, Павленко Олександр, Тимченко Ігор, Ковтун Юрій, Щербань Олександр, Сідаш Вадим, Синявський Андрій і Окопний Руслан.

У Вільшані місцевий ФК «Вільшана» приймав ФК «Кулишівка-Хоружівка» (Кулишівка/Хоружівка).

Зауважимо, що гості цього сезону підсилилися досить сильними футболістами з Недригайлівщини.

І в цьому матчі вони довели свою перевагу над господарями. Рахунок зустрічі 3:1 на користь ФК «Кулишівка-Хоружівка».

ФК «Коровинці» (Коровинці) в 1 турі був вихідним.

Наступний тур чемпіонату відбудеться в неділю, 19 липня 2020 року…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.