У Краснопіллі відбувся матч на Кубок «DEMIANENKO CUP»

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ на поле стадіону «Колос», що в Краснопіллі, сьогодні, 20 червня 2020 року, вийшли команди ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Суми» (Суми).

Напередодні матчу Юрій Яремчук, голова Краснопільської ОТГ, в екслюзивному інтерв’ю БіЖ підкреслив, що місцеві футболісти намагатимуться дати бій досвідченим футолістам-суперникам, хоча й професійний рівень, звичайно ж, різний…

Його слова підтвердилися й на футбольному полі. Адже ФК «Суми», який гратиме в чемпіонаті України, має в своєму складі досвідчених гравців. І окремі з них уже грали в першості країни в командах Першої та Другої ліг, і навіть Прем'єр-ліги України.

Краснопільці таких досвідчених гравців не мають, а більшість з них – це місцеві вихованці.

І в них – все ще попереду.

Тому й не дивно, що поєдинок закінчився з рахунком 5:1 на користь гостей.

За ФК «Суми» відзначилися Вадим Шаврін – двічі, по разу — Валерій Макаров, Євген Сайко та Максим Стадник.

У краснопільців гол на рахунку Олександра Стрибака.

До слова, сьогодні виповнюється сумна дата – рік з часу передчасної смерті почесного президента ФК «Суми» Олександра Дем’яненка.

Саме 20 червня минулого року Олександр Іванович передчасно пішов з життя.

Він відома особистість на Сумщині, активний учасник громадських та соціально-економічних процесів у регіоні.

За час своєї трудової діяльності займав керівні посади в установах лісового господарства та місцевого самоврядування, перед виходом на пенсію обіймав посаду генерального директора Сумського обласного комунального підприємства «Сумиоблагроліс». Неодноразово обирався депутатом рад різного рівня, повідомив офіційний сайт ФК «Суми».

На пам‘ять про Олександра Дем‘яненка саме сьогодні, 20 червня 2020 року, і відбувся матч на Кубок «DEMIANENKO CUP».

...Зауважимо, що 24 червня 2020 року о 18 годині на домашньому стадіоні «Колос» ФК «Явір» у першому турі Вищої ліги чемпіонату Сумщини з футболу прийматиме команду ФК «Недригайлів-Барса – 2003» (Недригайлів).

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.