Військовий літак Ан-26 упав поблизу дороги і загорівся: багато загиблих та тяжко поранених…

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся…

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що наразі відомо про 18 загиблих та двоє тяжко поранених.

МВС інформує, що на борту літака перебувало 23 особи (5 членів екіпажу та 18 курсантів). Станом на 21 годину 45 хвилин відомо про 18 загиблих та двох тяжко поранених.

У відомстві зазначають, що на літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І.Кожедуба.

В Офісі президента повідомили, що вогонь вже погасили: 20 людей загинули, двоє поранені.

Попередньо, на борту було 24 особи. У Зеленського повідомили, що створюється державна комісія для з'ясування всіх обставин та причин цієї катастрофи.

А глава Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер з місця події зазначив, на борту було 28 осіб, з них 7 офіцерів та 21 курсант.

З них 22 людини загинуло, 2 вижили (1 в критичному стані), доля чотирьох невідома…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.