У Міністерстві охорони здоров’я думають над введенням «червоної» карантинної зони для всієї України

Кабінет міністрів може ввести режим «червоної» зони карантину для всієї України, оскільки щодня число нових випадків захворювання на коронавірус б'є рекорди, складаючи від 2 до 2,5 тисячі людей.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль до кінця вересня прогнозує щоденний приріст в три тисячі, пише РБК-Україна.

«У разі погіршення епідемічної ситуації не виключено, що уряд буде змушений ввести режим «червоної» карантинної зони для всієї країни, щоб стримати зростання захворюваності», – цитує видання джерело в Міністерстві охорони здоров'я.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу коронавірус підтвердили у 2 551 людини. Загальна кількість хворих вже перевищила 143 тисяч осіб.

Активними хворими залишаються 75 348 пацієнтів.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) нагадує, що при введенні карантинного режиму «червоної» зони закриваються навчальні заклади, торгові центри, зупиняється громадський транспорт…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.