У КОНОТОПСЬКОМУ, РОМЕНСЬКОМУ, СУМСЬКОМУ районах зафіксовано перевищення епідпорогу щодо захворюваності на ГРВІ…

Зокрема, у Конотопському районі перевищення епідемічного порогового рівня складає 47,9%, у Роменському – 8,3%, а в Сумському – 4,2%.

Як повідомив під час апаратної наради в.о. начальника обласного управління охорони здоров’я АНАТОЛІЙ КОТЛЯР , з метою протидії розповсюдженню грипу та COVID-19 на цих територіях впроваджуються заходи, передбачені Комплексним планом боротьби з епідемією.

За його словами, за 5 тиждень 2024 року (з 26.01.2024 по 01.02.2024) загальна кількість захворілих на ГРВІ, у тому числі грип та COVID-19 складала понад 7,2 тисяч осіб. За оперативними даними, зареєстровано 192 випадки COVID-19.

За цей період було госпіталізовано 350 осіб з ГРВІ, з них з COVID-19 – 56, з грипом та іншими ГРВІ – 294.

Наразі у закладах охорони здоров’я області на стаціонарному лікуванні перебуває 59 хворих з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та 208 осіб, хворих на грип та ГРВІ. З них 30 осіб потребують кисневої терапії, а 1 пацієнт перебуває у відділенні інтенсивної терапії, повідомили в СОВА.

У БУРИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ відкрито кабінет ендоскопічної діагностики… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/medytsyna/11621-u-burinskyj-likarni-vidkrito-kabinet-endoskopichnoji-diagnostiki

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.