ПОЛЮБИВ, ПОКОХАВ ЮНУ, МОЛОДУ… (відео сюжет пісні)

Музика та виконання Заслуженого артиста України з 2002 року ЛЕОНТІЯ БЕБЕШКА (ЛЕВКА ДУРКА) – відомого українського композитора та співака, шоумена. Народився в місті Стрий Львівської області, живе в місті Львів.

Слова ІВАНА ЖИТНИКА – письменника, поета, журналіста, блогера. У номінації «Художня література» удостоєний найвищої відзнаки Сумської області за 2019 рік. Народився і виріс в смт Терни, Недригайлівського району, Сумської області, живе в місті Буринь.

Продюсер – ВОЛОДИМИР СИНЬООКИЙ народився й живе у місті Львів. За фахом – журналіст. Пише тексти до пісень. Активно займається просуванням ідеї українського національного шансону.

Відео сюжет НАТАЛІЇ КУЗНЄЦОВОЇ-ВІНОРАДОВОЇ – члена Національної спілки журналістів України. Народилася й живе в місті Буринь, Сумської області.

Відео сюжет зроблений з окремих кадрів із фільму «Осінь в Нью-Йорку».

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.