Про ремонти доріг на Буринщині (відео)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі ЕКОНОМІКА детально розповідав про ділову та конструктивну зустріч в селі Успенка, яке входить до Буринської ОТГ, щодо ремонту дороги до населеного пункту…

Виникає питання: чому ремонт цієї дороги не вівся тут раніше?

Нинішня Буринська міська рада не зуміла виділити кощти на розробку проєкту. Втім, детально про це можна прочитати ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/ekonomika/6566-chomu-i-dosi-ne-remontuietsia-doroha-t-19-14-khmeliv-chernecha-sloboda-buryn

На зустріч до Успенки завітали Максим Гузенко, депутат Верховної Ради України по мажоритарному округу №161 від партії «Слуга народу», до складу якого входить і Буринська ОТГ, Мирослав Бібик, голова Буринської районної державної адміністрації, Іван Рябоконь, кандидат на посаду міського голови м.Буринь, та кандидати в депутати Буринської міської ради Наталія Віноградова від партії «Пропозиція» та Євгеній Лішунов від партії «Слуга народу».

Обговорювалися різні питання, але найбільше увага зосереджувалася на ремонті дороги Т-19-14 Хмелів-Чернеча Слобода-Буринь. Вона проходить територією Буринської ОТГ, зокрема, через Успенку та Вознесенку.

До слова, Максим Гузенко підкреслив, що ямковий ремонт до Успенки буде вестися ще в нинішньому році. А капітальний ремонт цієї дороги буде виконаний наступного 2021 року.

І слова Максима Гузенка, насправді, не розійшлися з ділом.

І вже 7 жовтня 2020 року на дорозі розпочався ямковий ремонт за методом сучасної технології.

Проінспектувати хід виконання ремонтних робіт сюди прибули Артем Кобзар, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області, а також – Іван Рябоконь, кандидат на посаду голови Буринської міської ради, кандидати в депутати Буринської міської ради Наталія Віноградова від партії «Пропозиція» та Євгеній Лішунов від партії «Слуга народу».

Утім, пропонуємо читачам інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) відео з ремонту шляху від Бурині до Успенки.

Роботи тут виконуються відповідно до технології та визначених стандартів (це можна побачити й на фотоколажі). Зауважимо, що значний доробок у ремонт доріг, які ведуться на території Буринської ОТГ, вносить Іван Рябоконь, голова с.Слобода, а нині й кандидат на посаду Буринського міського голови. Він постійно звертається до відповідних інстанцій щодо ремонту доріг на Буринщині.

І вже позитивний підсумок очевидний. Ущент розбитий шлях Т 19-10 Контоп-Буринь-Чумакове, який був включений до державної програми «Велике будівництво», вже відремонтовано.

А щоб ця дорога була включена в 2020 році до державної програми «Велике будівництво» чимало зусиль доклав саме народний депутат Максим Гузенко.

Посприяв Іван Рябоконь і нинішньому ямковому ремонті, який і ведеться зараз на шляду від міста Буринь до села Успенка.

Щодо активної, а головне позитивно-результативної роботи Івана Рябоконя, то народний депутат Максим Гузенко зауважив:

–Приємно працювати з таким керівником, який уміє комунікувати не тільки із жителями, але й державними інституціями, народними депутатами. Іван Іванович завжди ставить перед собою ті завдання, від вирішення яких залежить розвиток території, підвищується життєвий рівень людей – соціальний та економічний. Тому я й підтримую Івана Івановича Рябоконя в усіх його починаннях, які спрямовані на благо земляків…

І це, дійсно, так. Іван Рябоконь, працюючи на посаді голови села Слобода своєю діяльністю довів, що він є сучасним менеджером, який уміє чітко організовувати роботу громади.

За це йому й вірять, і довіряють не тільки жителі Слобідської громади, а й Буринської міської ОТГ…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

Відео Наталії Кузнєцової-Віноградової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.