ФК «Альянс» (Липова Долина) переміг відому українську команду ФК «Таврія» з Сімферополя (відео)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) нагадує, що ФК «Таврія» (Сімферополь) є першим чемпіоном України з футболу.

Це звання команда виграла в 1992 році. А в сезоні 2009-2010 років сімферопольці виграли й Кубок України.

Також були учасниками Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА.

Та попередні успіхи «таврійців» не стали перешкодою для команди ФК «Альянс».

А саме липоводолинці в 5 турі чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги групи Б в Сумах, на стадіоні «Олімпійський», грали проти сімферопольців.

І вже на 4 хвилині поєдинку гол у ворота гостей забив Ярослав Сидоренко. Ще один м’яч у першому таймі на 34 хвилині провів Руслан Пісний. А на 54 хвилині відзначився Фарид Сулейман.

Таким чином, ФК «Альянс» здобув свою першу перемогу у чемпіонаті, й закріпився в середині турнірної таблиці, набравши 5 очок після чотирьох матчів – перемога, дві нічиї та поразка.

У поєдинку команди виступали в таких складах:

«Альянс»: Олександр Литвиненко, Дмитро Шевченко, Костянтин Пікуль, Руслан Пісний, Євген Меженський, Олександр Лучик. Станіслав Шарай, В’ячислав Піднебенний, Ярослав Сидоренко, Андрій Анцибор, Фарид Сулейман.

ФК «Таврія»: Віталій Чеботарьов, Олександр Максименко, Дмитро Клочко, Дмитро Пріхна, Микита Шарабура, Владислав Журавленко, Володимир Біжко, Владислав Кушнір, Микита Жуков, Владислав Добровольський, Артем Макарченко.

До слова, на сумському стадіоні зібралося 1300 глядачів.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.