Пожежу на Буринському сміттєзвалищі ліквідували вчасно…

Рятувальники 23 ДПРЧ ліквідували пожежу, яка виникла у м. Буринь на полігоні твердих побутових відходів…

Повідомлення про це прзміщено на сторінці «23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області» в Фейсбуці:

«Загоряння таких місць призводить до забруднення навколишнього природного середовища високотоксичними речовинами, такими як чадний газ, діоксини, монооксид вуглецю. Це може завдати значної шкоди здоров’ю людей, адже є загроза отруєння продуктами горіння.

Пожежі на полігонах твердих побутових відходів (сміттєзвалищах) належать до складних і тривалих, гасіння яких вимагає залучення значних ресурсів, зусиль, засобів і часу. Попри відносно невелику площу горіння орієнтовно у 500 метрів квадратних, на гасіння було подано близько 5 тонн води.

Ліквідація таких пожеж призводить до значних побічних економічних збитків, часом невиправданих, оскільки пожежі на сміттєзвалищах не мають пряму загрозу знищенням чи пошкодженням матеріальним цінностям, життю та здоров’ю людей.

Нагадуємо, що користуватися відкритим вогнем, палити та розпалювати вогнища на території полігону побутових відходів ЗАБОРОНЕНО!».

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.