Захисні костюми надійшли для лікарів Сумщини…

Про це сьогодні, 04 травня 2020 року, на своїй сторінці в Фейсбці повідомив Вадим Акпєров, голова Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність»:

«Для когось обідня перерва це час, щоб смачно поїсти, але для команди «Європейської Солідарності» – це можливість зайнятися громадською діяльністю й забрати захисні костюми від Фонду Порошенка. Це вже друга партія, яка надійшла в Суми. На жаль, влада не змогла подбати про якісний захист лікарів і сумна статистика говорить про те, що кожен 5-й інфікований в Україні – лікар. Статистика продовжує погіршуватися, тому вже завтра захисні костюми поїдуть до медичних закладів Сумської області. Сподіваємося, що вони допоможуть врятувати чиєсь життя та дозволять лікарям почувати себе більш захищеними. Будьте здорові та бережіть один одного!»

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.