Козу застрелено вночі…

Повертаючись з нічного полювання, 30-річний житель Тростянецького району перевозив у багажнику легковика тушу впольованої дикої кози.

Правопорушника виявила група реагування патрульної поліції Тростянецького відділення поліції, тепер йому доведеться постати перед судом за незаконне нічне полювання.

Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, інспектори групи реагування патрульної поліції Тростянецького відділення поліції звернули увагу зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», за кермом якого перебував 30-річний чоловік. Окрім нього, в салоні знаходився ще один пасажир.

При огляді транспортного засобу поліцейські виявили в автомобілі 2 мисливські рушниці, а у багажнику - тушу дикої кози. Як пояснив сам водій, рушницю придбав для власних потреб, і саме зараз повертається з полювання, де підстрелив дику козу.

Про заборону полювання в нічний час чоловік знав, але все одно пішов на порушення закону.

Як повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Дмитро Станішевський, наразі туша тварини передана до мисливського товариства, зброя вилучена та направлена на дослідження. Як з’ясувалося, одна рушниця була належним чином зареєстрована, інша - не облікована.

Щодо самого правопорушника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 248 КК України (незаконне полювання).

Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожує штраф обмеження волі до 3-х років з конфіскацією засобів полювання, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.