АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Не можу толерантно висловити свої емоції і почуття, що я думаю і відчуваю до цих людей…»

Друзі, писатиму про наболіле…

Після такого опускаються руки і не хочеться робити те, за що вболіваєш, що тобі дороге. Адже думка така, що людям це також важливо, а виявляється – ні…

Майже рік тому біля курганів, що у Пустовійтівській сільській раді (Роменський район - БіЖ), ми з колегами Громадська організація «Серця Кіборгів м.Ромни» встановили урни для сміття.

Ну, щоб туристи, які сюди їдуть, відчували себе комфортно і не думали, де подіти ту саму пляшку з-під води…

Замовили урни, ЗАБЕТОНУВАЛИ, раділи, що зробили корисне для людей.

Але… вчора наші представники із Громадської організації «Серця Кіборгів м.Ромни» їздили із дітьми на екскурсію, і що виявилося?

Урн немає!

Хтось украв…

Ну от питання, кому вони були потрібні?

Поставили їх вдома чи, може, в будинку?

Ну до чого доводить нас, люди, жадібність до чужого?

Мало того, виявилося, що такі ж урни вкрали і біля Троїцької церкви у самому с. Пустовійтівка!

Скажіть, люди, ви Бога не боїтесь?

Ви ж фактично обібрали його домівку…

Сказати, що обурений – це не сказати нічого…

Не можу толерантно висловити свої емоції і почуття, що я думаю і відчуваю до цих людей…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.