Пам’яті колеги, товариша, прекрасної людини Олексія Сябренка

Гірка новина громом недільного літнього вечора увірвалася в життя всіх тих, хто знав, працював, любив Олексія Валентиновича Сябренка.

9 червня лампадку його земного буття згасила підступна смерть на крутому віражі. Тепер він не з нами... Він пішов, не попрощавшись на злеті, не прошептавши останнього слова, не долюбивши, не реалізувавши всі свої задуми. Він любив життя, і воно відповідало йому щирою взаємністю: у нього зростав син – його надія й опора, тож по-особливому турбувався про його майбутнє, піклувався про батьків, був добрим господарем, мав улюблену роботу, дружив, допомагав усім, хто потребував, відгукувався на будь-які прохання близьких і зовсім незнайомих людей.

Олексій Валентинович Сябренко народився 10 січня 1977 року в м. Новомосковськ Дніпропетровської області. Сумчанин – з 1991 року. 1999 року закінчив Сумський аграрний університет. Тоді ж прийшов на роботу в управління майном Сумської обласної ради, де з 2002 року працював заступником начальника.

Життєлюб за натурою, він вносив у життя колективу струмінь енергії, позитиву. Вимогливого і справедливого, знаючого свою справу Олексія Валентиновича поважали і любили колеги.

Керівництво, депутатський корпус, працівники управління майном та виконавчого апарату обласної ради глибоко співчувають родині, друзям, знайомим і просять згадати Олексія Валентиновича Сябренка добрим словом і світлим спомином.

Нехай земля буде пухом колезі, товаришу, прекрасній людині Олексію Сябренку і вічний спокій його душі!

Про все це повідав офіційний сайт Сумської обласної ради.

PS: Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ розповідав, що 9 червня 2019 року, під Тростянцем у службовому авто загинув заступник начальника Управління майном Сумської обласної ради Олексій Сябренко та його водій. Ще один пасажир отримав травми…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.