У Бурині вітали працівників органів місцевого самоврядування

У Будинку ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників органів місцевого самоврядування, який відзначається 7 грудня 2018 року.

До присутніх звернувся голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь.

У своїй промові він говорив про сьогодення тих, хто представляє органи влади району. Так, зокрема, зупинився на питанні проекту «Будівництво міжселищного газопроводу до сіл Біжівка, Бурики, Романчуки, Хустянка, Ярове, Харченки Буринського району», підкресливши, що в його здійснення мало хто вірив, але завдяки наполяганням депутатів буквально на днях в селі Хустянка відбувся урочистий пуск газогону.

Також багато питань було вирішено і по медичному обслуговуванню, і в інших сферах життя і побуту громадян району. Євгеній Вікторович тепло подякував за нелегку роботу працівників місцевого самоврядування.

Окрім того, посадовець виконав відповідальну і приємну місію - вручив почесні грамоти Буринської районної ради:

-Яні Володимирівні ГРИЦЕНКО, раднику голови районної ради з питань юридичного забезпечення,

-Ользі Миколаївні БОЙЧЕНКО, спеціалісту-землевпорядник Дяківської сільської ради,

-Оксані Григорівні КРАВЧЕНКО, секретарю Хустянської сільської ради,

-Наталії Михайлівні ОСАДЧІЙ, спеціалісту ІІ категорії Чернечослобідської сільської ради,

-Ользі Олександрівні СЕВЕРИН, головному бухгалтеру Михайлівської сільської ради,

-Андрію Васильовичу ФОМЕНКУ, Гвинтівському сільському голові,

-Анатолію Михайловичу БОНДАРЕНКУ, депутату Буринської районної ради сьомого скликання, заступнику голови постійної комісії районної ради з питань законності, розвитку гуманітарної сфери та місцевого самоврядування,

-Роману Володимировичу СОЛОВ’Ю, депутату Буринської районної ради сьомого скликання,

-Олександру Павловичу ТОВСТУСІ, депутату Буринської районної ради сьомого скликання, голові постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, екології, промисловості, житлово-комунального та дорожнього господарства.

Присутніх з професійним святом привітав і голова Буринської районної державної адміністрації Василь Михайлович Бойко.

Він перш за все зауважив, що, незважаючи на непросте становище в країні, органи самоврядування працюють на повну віддачу.

З приємністю відзначив той факт, що район у цьому році здав більше 286 000 тон сільськогосподарського збіжжя. Також побажав представникам народовладдя миру, родинного затишку та впевненості у роботі, яку вони виконують.

На завершення свого виступу Василь Михайлович вручив кращим представникам даної сфери подяки Буринської районної державної адміністрації:

  • Дмитру Григоровичу ЗДОЙМІ, Дяківському сільському голові,

  • Надії Михайлівні КУЗЬМЕНКО, Сніжківському сільському голові,

-Ользі Володимирівні ШУТЕНКО, начальникові загального відділу виконавчого апарату Буринської районної ради.

Святковий настрій учасникам урочистого зібрання створювали солісти: Юлія Ларінцева, Олександр Браташ (районний будинок культури), Наталія Зайченко (Дяківський сільський будинок культури) та тріо фольклорного колективу «Співаночка» районного будинку культури, керівник Катерина Ігнатенко і народний аматорський ансамбль «Троїсті музики» районного будинку культури, керівник Світлана Головко. В ролі ведучої заходу виступила керівник зразкового аматорського театру районного будинку культури Вікторія Рябоконь.

Фіналом урочистостей стали побажання працівникам органів місцевого самоврядування миру, натхнення та ініціативності, плідності праці на благо Буринщини та всієї України.

Марина Біркун, художній керівник районного будинку культури.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.