Володимир Токар, голова Сумської обласної ради: «Ми зацікавлені у співробітництві з усіма засобами масової інформації Сумщини»

6 червня 2020 року журналісти України і Сумщини зокрема святкуватимуть своє професійне свято.

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар зустрівся з представниками мас-медіа обласних видань і подякував їм за професійну роботу, повідомив офіційний сайт Сумської обласної рди.

Він наголосив, що журналістика – одна з найцікавіших і, водночас, досить важка професія, представники якої повинні не лише бути комунікабельними і вміти висловити свою чи суспільну думку, а й цікавитись політичним та суспільним життям, діяльністю представників абсолютно всіх сфер життєдіяльності.

Саме журналісти мають талант щодня заповнити інформаційну порожнечу і об’єктивно подавати новини.

«Сумська обласна рада як орган місцевого самоврядування працює під пильною увагою громадськості і журналістів. І ми відчуваємо, що працівники сумських мас-медіа спроможні давати об’єктивну інформацію, незалежну від політичних чи групових інтересів. Вони вміють відділяти чутки від істини, ігнорувати зловмисні коментарі, точно оцінювати будь-яку ситуацію, протистояти тиску. Вони служать правді і справедливості, твердо відмовляючись розповсюджувати неперевірену інформацію», - наголосив Володимир Токар.

Звісно, є випадки, особливо останнім часом, коли з’являється не коректна інформація.

«Хочу наголосити, що обласна рада і депутатський корпус зацікавлені в об’єктивності донесення інформації. Тому, якщо мова йде про роботу обласної ради, ми відкриті, доступні і готові надати будь-які повідомлення, аби журналістські матеріали були повноцінними та об’єктивними. Ми зацікавлені у співробітництві з усіма засобами масової інформації Сумщини», – акцентував увагу Володимир Токар.

Володимир Токар привітав усіх журналістів Сумщини з професійним святом. Побажав миру, добра, любові, вдячних читачів, глядачів, слухачів. Подякував, що разом ми робимо Сумщину кращою!

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.