Протягом минулого дня та сьогоднішніх ночі і ранку рашисти по терирії СУМЩИНИ нанесли понад 300 ударів: пошкоджено 4 приватні та 3 багатоквартирні житлові будинки, господарське приміщення, літню кухню, магазин та гараж..

СУМСЬКА ОВА повідомила:

«Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 8.00 19 березня 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 11 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади.

Краснопільська громада: ворог бив з міномету (5 вибухів).

Великописарівська громада: здійснено авіаудар КАБ (2 вибухи).

Новослобідська громада: зафіксовано мінометний обстріл.

Есманьська громада: 2 міни скинули росіяни на територію громади.

Білопільська громада: здійснено обстріл з міномету (2 вибухи)

Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 21.00 18 березня 2024

Протягом дня росіяни здійснили 50 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області.

Зафіксовано 214 вибухів.

Обстрілів зазнали Миколаївська, Миропільська, Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Конотопська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська громади.

Хотінська громада: ворог бив з міномету (9 вибухів).

Юнаківська громада: здійснено обстріл з артилерії (6 вибухів) та міномету (22 вибухів).

Білопільська громада: зафіксовано обстріл з міномету (35 вибухів) та артилерії (33 вибухи), танку (7 вибухів), СПГ (9 вибухів).

Миропільська громада: 17 мін скинули росіяни на територію громади.

Великописарівська громада: здійснено авіаудари КАБ (24 вибухи), ракетний удар, обстріл з артилерії (9 вибухів), міномету (8 вибухів).

Середино-Будська громада: зафіксовано обстріли дронами-камікадзе типу «FPV» (2 вибухи), артобстріли (11 вибухів) та обстріл з міномету (4 вибухи).

Краснопільська громада: ворог вдарив з артилерії (4 вибухи) та міномету (2 вибухи).

Шалигинська громада: здійснено обстріл з міномету (8 вибухів).

Конотопська громада: завдано ракетний удар (2 вибухи) по цивільній інфраструктурі.

Миколаївська громада: завдано ракетний удар по території громади (1 вибух).

Есманьська громада: здійснено обстріл зі стрілецької зброї.

ПОЛІЦІЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ повідомила:

Слідчі продовжують документувати наслідки воєнних злочинів окупантів на Сумщині

Упродовж минулої доби військові рф обстрілювали територію області. Загалом зафіксовано 274 удари.

Внаслідок атак пошкоджено 4 приватні та 3 багатоквартирні житлові будинки, господарське приміщення, літню кухню, магазин та гараж.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Сьогодні під вечір по місту КОНОТОП рашисти нанесли ракетний удар… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11888-sohodni-pid-vechir-po-mistu-konotop-rashysty-nanesly-raketnyi-udar

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.