СК «Буринь» при допомозі та сприянні Івана Рябоконя, сільського голови Слободи, облаштовує нові борцівський та боксерський зали

Після того, як депутати Буринської міської ради та голова міста Буринь Віктор Ладуха, ліквідували Буринську дитячо-юнацьку спортивну школу, стало гостре питання – де займатися боксом та боротьбою юним спортсменам?

А серед них, до слова, є й чемпіони Сумщини, і переможці всеукраїнських та міжнародних змагань.

Міська влада у колишньому приміщенні начебто й залишила секції, але спортсмени не мають ніякого бажання, щоб там займатися.

До того ж, не залишилися й професійні тренери-викладачі.

То ж яка то підготовка боксерів та борців?

А ні яка…

Та юних спортсменів не залишили сам на сам з наболілими проблемами Спортивний клуб «Буринь» та сільський голова села Слобода Іван Рябоконь.

Іван Іванович Рябоконь не байдужий до спорту. Сам займався ним, а також підтримував футбольну сільську команду доти, доки повністю й не помер футбол у місті Буринь та Буринщині в цілому.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ детально розповідав про сприяння Івана Рябоконя в участі команди Буринського району на престижному обласному турнірі з футболу, який зовсім недавно відбувся в місті Тротянець. І, до слова, футболісти команди «Гранум» (Буринськй район) на ньому вибороли бронзові медалі.

Не залишився байдужим Іван Рябоконь і від проблем борців та боксерів, які нині виникли в них при нинішній міській владі.

Він сприяє у облаштуванні нового залу для занять боксом та боротьбою, а ще допомагає у придбанні необхідного інвентаря для занять цими видами сорту.

Побільше б таких небайдужих людей як Іван Іванович Рябоконь, то б і не виникало ніяких питань щодо розвитку спорту в місті Буринь та Буринській об’єднаній територіальній громаді.

А то вже місцеві керманичі докерувалися до nого, що в Бурині, напевне, у єдиному місті в Україні не було відзначено минулої суботи День фізичної культури та спорту…

Як мовиться, куди вже далі?

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: ці юні борці-чемпіони отримали можливість знову повноцінно займатися своїм любим видом спорту.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.