Команда «Технологія» (Суми) виграла Кубок чемпіонів Сумської області з футзалу

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, на базі легкоатлетичного манежу СумДУ, що в Сумах, відбулися фінальні змагання чемпіоната Сумської області з футзалу.

12 команд з 8 районів області та міста Суми грали в них.

Спочатку фіналісти були поділені на 4 групи – по 3 команди в кожній групі.

За результатами першого ігрового дня були сформовані Вища та Перша ліги чемпіонату Сумської області з футзалу.

Подаємо результати матчів Вищої ліги.

¼ фіналу: «Технологія» (Суми) – «LEX VSK-Сумбуд» (Суми) - 0:0 (5:4 по пенальті)

½ фіналу: «Десна» (Очкіно, Середино-Будський район) – ФК «Недригайлів» - 5:0

½ фіналу: «КомпСервіс» (Суми) – «Технологія» - 0:2

Фінал : «Технологія» - «Десна» - 3:2

Отже, команда «Технологія» (Суми) виграла головний трофей змагань – Кубок чемпіонів Сумської області з футзалу.

Склад команди «Технологія» (Суми): воротарі – Олександр Костюченко та Олексій Нагорний. Польові гравці – Станіслав Смоляк, Денис Довгополов, Ярослав Беліба, Ярослав Білодід, Максим Мисловський, Олександр Береговий, Руслан Окопний, Ян Загорулько, Максим Чеглов, Ігор Головльов.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.