Депутати районної ради від ВО «Батьківщина» зірвали пленарне засідання 43 сесії районної ради по команді Буринського міського голови

Про все це повідомив офіційний сайт Буринської районної ради…

І подав розповідь про це (текст інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) подає без будь-яких змін):

«23 червня в залі засідань районної ради перед початком 43 сесії районної ради сьомого скликання відбулись урочисті привітання до Дня державної служби України працівників апарату та управлінь районної державної адміністрації.

Почесною грамотою Буринської районної ради з нагоди свята нагороджені: Костенко Валерій Володимирович, завідувач сектору бюджета відділу фінансів Буринської районної державної адміністрації; Дудукаленко Алла Іванівна, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Буринської районної державної адміністрації; Жук Сергій Петрович, начальник відділу соціального забезпечення управління соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації; Міненко Лідія Вікторівна, провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Буринської районної державної адміністрації. Слова вітання з їх професійними святами, що відзначались напередодні 19 та 21 червня Євгеній РЯБОКОНЬ також висловив фермерам та медичним працівникам, які входять до складу депутатського корпусу районної ради.

На 10 годину початку пленарного засідання 43 сесії районної ради із 29 депутатів зареєструвалось 19. До порядку денного було внесено 27 питань. На пленарному засіданні депутати розглянули – 14, з яких 3 не було підтримано депутатами від Буринської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»: «Про статут комунального закладу Буринської районної ради «Буринський районний краєзнавчий музей імені Павла Попова» в новій редакції», «Про статут комунального закладу Буринської районної ради «Буринський районний будинок культури» в новій редакції», «Про затвердження переліку об’єктів нерухомості комунальної власності Буринської районної ради в новій редакції».

При розгляді 15 питання порядку денного «Про інформацію начальника Буринського відділення поліції Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району за 2019 рік» Буринський міський голова Віктор ЛАДУХА хотів задати питання начальнику поліції та влаштувати чергове «шоу», для фіксації якого приніс з собою дві відеокамери.

На що голова районної ради порадив міському голові ставити свої питання Сергію БОЙКУ на сесії міської ради при розгляді аналогічного питання, а не порушувати регламент роботи районної ради.

Після чого Віктор ЛАДУХА дав команду залежним від нього депутатам покинути зал засідань, після чого Олексій БІЛОНОЖКО, Анатолій ГРОМА, Володимир ЗАЄЦЬ та Микола ЛІЩЕНКО залишили пленарне засідання.

Через відсутність кворуму головою районної ради оголошено перерву в пленарному засіданні.

Про час продовження засідання депутатів районної ради буде повідомлено додатково.

Знову через незрозумілу позицію деяких депутатів, котрі виконують забаганки свого пана, а не відстоюють інтереси виборців залишились нерозглянуті важливі питання для забезпечення життєдіяльності району, зокрема «Про внесення змін до рішення районної ради сьомого скликання від 23.12.2019 «Про районний бюджет Буринського району на 2020 рік», де заплановано кошти для погашення заборгованості з виплати заробітної плати технічному персоналу загальноосвітніх шкіл».

На світлині: Будинок ради в місті Буринь.

Фото Івана Житника.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.