Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

«Антикорупціонерам» з Бурині, які побили людей, ображали та погрожували поліцейським, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ВІДЕО розповідав, що інцидент трапився в ніч із 25 січня на 26 січня 2021 року у місті Буринь у супермаркеті АТБ.

П’ятеро молодиків, які є активістами місцевого осередку громадської організації «Стоп корупції», зав’язали бійку безпосередньо у приміщенні торгової мережі.

Встановлено, що серед них були Віталій Бакін, Ярослав Йолкін та Руслан Михайлик, відомі у Буринській ОТГ як соратники голови міста Буринь Віктора Ладухи.

Також молодики почали ображати працівників поліції, які прибули на місце події.

А ще «антикорупціонери» вели стрім з місця події…

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ Й ДИВИТИСЯ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/videos/7070-yak-antykoruptsionery-z-buryni-vidluptsiuvavshy-molodoho-cholovika-nakhabno-vedut-sebe-z-politsiieiu-v-super-marketi-atb-znimaiuchy-vse-tse-na-video-video

Потім зловмисники хотіли зам’ятати справу побиття з одним із покупців маркету, якого добряче відлупцювали…

Та зробити це не вдалося, їм завадили небайдужі жителі та правозахисники Буринської ОТГ.

А ще ця жахлива та резонансна подія набрала великого розголосу не тільки в Бурині, а й на Сумщині та в Україні…

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТА ДИВИТИСЯ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/videos/7071-yak-antykoruptsionery-z-buryni-rishaly-spravu-z-pobyttiam-molodoho-cholovika-video

Як повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області, уніч з 25.01.2021 на 26.01.2021 об 00.05 годині до чергової частини Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області надійшло повідомлення про те, що в м. Буринь в одному з магазинів самообслуговування п’ятеро чоловіків чинять бійку та спричинили тілесні ушкодження трьом особам.

На місце пригоди прибули працівники поліції, але правопорушники хуліганські дії не припинили, вживали нецензурну лексику та погрожували поліцейським.

Особи, які вчинили хуліганські дії є активістами місцевого осередку однієї з антикорупційних організацій.

Наразі чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

Крім того, одному із них також повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 343 «Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

Слідство триває…

За деякою інформацією в місті Буринь офіційно не зареєстрований жодний антикорупційний осередок. Значить, ні Віктор Ладуха, ні Віталій Бакін не можуть бути їхніми керівниками. Вся так звана діяльність так званих «антикорупціонерів» у місті – це звичайнісінький піар.

Можливо, після цієї жахливої події, яка трапилася в Бурині, жителі Буринської ОТГ нарешті зрозуміють, що постійні піар та брехня ні до чого доброго не приводять, тим більше, – до розвитку громади…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.