Як «антикорупціонери» з Бурині, «рішали» справу з побиттям молодого чоловіка… (відео)

Ось про що на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив ІВАН РЯБОКОНЬ:

«Шановні жителі Буринської громади зверніть увагу на цю Махновщину - «Ладухівщіну».

Що відбувається на нашій рідній землі як нам далі працювати й жити .

27.01.2021 року близько 8:00 , представниками ГО «СТОП КОРУПЦІЯ», якою керує Ладуха Віктор Борисович, а саме: Михайлик і Бакін намагалися вплинути на потерпілого Ніколенка Сергія.

Вони назначили йому зустріч, вона відбувалася біля р. Чаша по вул. Дзержинського «в хащах» .

У зв’язку з цим, своєчасно був викликаний потерпілим фахівець в галузі права Міненко Сергій, який прибув на місце події.

Разом з ним були депутат Буринської міської ради Гусак Андрій та я – Рябоконь Іван, які перешкодили вказаним особам чинити тиск на потерпілого стосовно резонансного злочину.

Також було викликано представників Буринської поліції, які приїхали на виклик своєчасно та зафіксували подію.

Будемо сподіватися що розслідування за даною справою закінчиться об’єктивно…»

Зауважимо, що проєкт журналістських розслідувань «Стоп корупції» виключено з Глобальної мережі журналістів-розслідувачів GIJN через непрофесіоналізм і конфлікт інтересів.

Таке рішення правління мережі підтвердило 15 лютого 2019 року.

Про це «Детектору медіа» повідомив виконавчий директор GIJN Дейв Каплан.

«Стоп корупції» була фактично виключена із GIJN, і це рішення було підтверджено двічі.

Про походеньки «антикорупціонерів» з Бурині ДЕТАЛЬНО ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/videos/7070-yak-antykoruptsionery-z-buryni-vidluptsiuvavshy-molodoho-cholovika-nakhabno-vedut-sebe-z-politsiieiu-v-super-marketi-atb-znimaiuchy-vse-tse-na-video-video

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.