Поліція прокоментувала заяви щодо можливого зґвалтування 6-річної дитини та знущання над пенсіонерами підлітками…

Поліція Сумщини розпочала кримінальне провадження по заяві кількох жителів міста Суми…

Люди скаржаться на компанію підлітків, котрі, за їх словами, вчиняють хуліганські дії стосовно літніх місцевих мешканців.

Учора, 31 липня 2020 року, в одному з мікрорайонів міста Сум зібралися обурені люди.

Причиною цьому, за їх словами, стало те, що компанія місцевих підлітків "знущається над пенсіонерами, вчиняє крадіжки" і начебто згвалтували малолітню дитину.

На місце події виїхали представники керівництва ГУНП в Сумській області та Сумського міського відділу поліції. Після проведених перемовин з активом зібрання та опитування інших учасників акції, слідчі поліції по заявам сумчан відкрили кримінальне провадження відповідно ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство), в рамках якого розпочали досудове розслідування.

Наразі встановлені троє підлітків віком 13-14 років, і на батьків двох з них вже складені адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків (ст.184 КУпАП).

З'ясовуються особи ще двох неповнолітніх, на яких скаржаться місцеві жителі. Також встановлюються можливі епізоди вчинених протиправних підлітками дій та потерпілі від них особи.

Слідство триває. повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Як повідомив начальник Відділу комунікації обласної поліції Володимир Крупецьких, дійсно, заява про зґвалтування дитини до поліції надходила ще 25 липня 2020 року. Одразу ж дитину обстежили і факту проникнення не підтвердили, передає Sumy.Today.

Як уточнили в прокуратурі Сумської області, відносно дитини не були вчинені жодні інші насильницькі дії сексуального характеру. Тому підстав відкривати кримінальне провадження саме за ознаками подібних злочинів у правоохоронців немає.

У той же час, інформація про знущання (але не сексуального характеру) групою підлітків над хлопчиком, підтвердилася.

Наразі поліція розслідує кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.