У Ромнах грабував «гастролер»…

Роменські правоохоронці затримали заїжджого гастролера - грабіжника…

Зловмисник зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок і втік.

Вжитими заходами того ж дня його вирахували і затримали поліцейські.

На пульт чергового по Роменському відділу поліції надійшло повідомлення про пограбування. Слідчо-оперативна група швидко виїхала на місце пригоди, де на них чекала постраждала. Вона розповіла що поверталась до дому, коли чоловік який йшов за нею зненацька зірвав з її шиї золотий ланцюжок і втік .

Працівники кримінальної поліції встановили, що нападник пересувався на автомобілі.

Вжитими заходами вони його вирахували і затримали.

Ним виявися 27-річний житель Полтавської області. В Ромни приїхав грабувати, в надії, що не буде викритим.

«Затриманий вже мав судимості за аналогічні злочини,. – говорить Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – При ньому був і золотий ланцюжок потерпілої. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України».

Слідчі спільно з працівниками місцевої прокуратури підготували клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно останнього у вигляді тримання під вартою, яке вже спрямували до суду.

Покаранням за скоєний злочин може бути позбавлення волі на строк до 6 років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.