Зловмисник викравши мобільний телефон з автомобіля, не встиг скористатися ним…

Випадково помітивши незачинені дверцята автівки, раніше судимий 35-річний роменчанин викрав з салону мобільний телефон.

Проте скористатись ним так і не встиг - поліцейські швидко відшукали зловмисника та повернули мобільний власнику.

Повідомлення до поліції про викрадення мобільного телефону надійшло до від 55-річного жителя Ромен.

Чоловік розповів: поки він відвантажував до магазину з автівки товар, зловмисник заліз до салону та викрав звідти мобільний телефон.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, поліцейські вирахували злодія. Ним виявися раніше неодноразово судимий 35-річний місцевий житель.

Його розшукали та опитали.

«Як розповів сам підозрюваний, того дня, йдучи по місту, помітив, що з припаркованого біля одного з магазинів автомобіля з товаром в руках виходить чоловік. Помітивши, що авто водій не зачиняв, вирішив скористатися ситуацією і розжитися чимось цінним, що, на його думку, обов‘язково мало бути в салоні. – розповідає Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – А викравши мобільний телефон, зловмисник непомітно залишив місце вчинення злочину».

Наразі засіб зв’язку вилучений та повернутий власнику, а слідчі відкрили за фактом крадіжки кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України.

За скоєне любителю швидкої наживи загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.