Звітний відкритий академічний концерт КЗ «Тернівська дитяча школа мистецтв»…

ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ ВІДКРИТИЙ АКАДЕМІЧНИЙ КОНЦЕРТ КЗ «ТЕРНІВСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ», ПРИСВЯЧЕНИЙ ЗАКІНЧЕННЮ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ, повідомила сторінка Недригайлів Недригайлів (Недригайлівська Громада) в Фейсбуці.

Прекрасному святу передувала розгорнута виставка робіт класу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, що вражала своєю неповторністю, самобутністю та художньою уявою, яку представили учні та випускники КЗ «Тернівська дитяча школа мистецтв».

Під час звітного концерту свої кращі напрацювання продемонстрували учні по класах: фортепіано, баяна, хореографії та сольного співу.

У концерті взяли участь учні молодших та старших класів фортепіанного відділення. Зачарував своїм виступом юний композитор Роман ТЕРЕЩЕНКО, який виконав власну композицію «Зачарований ліс».

Пронизливою грою на баяні прозвучали композиції «Маленька полька», «Ніч яка місячна» у виконанні Ігоря ОЛЕФІРЕНКА та Олександра БАГМЕТА.

Крім музикантів, свою творчість представили учні хореографічного відділу - колектив «Inkadance»: молодша, середня та старша групи.

Вражали своїм колоритом, зачарували глядачів мелодикою багатоголосся та технічним виконанням складних творів виступи вихованців відділу сольного співу: солісти, вокальні дуети, тріо, вокальний квартет.

Музичне привітання прозвучало від ветерана-соліста вокального гурту «Червоних вітрил» Віктора ШЕВЧЕНКА, який подарував присутнім пісню «Калинова Балада». Яскравий виступом у фіналі продемонструвала викладач по класу сольного співу Богдана ТЕРЕЩЕНКО.

Наприкінці свята з теплими словами вдячності звернувся до присутніх директор школи Олександр КРАВЧЕНКО, який привітав учнів, випускників та батьків з успішним закінченням навчального року та розповів про здобутки дітей.

З вітальними словами до присутніх від імені Недригайлівського селищного голови Костянтина ВОЛКОВА звернулася спеціаліст відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Руслана ЗАХАРЧЕНКО та привітала вихованців школи мистецтв із закінченням навчального року, подякувала викладачам за їхню плідну роботу, адже вони не тільки навчають учнів, але й відкривають у них іскорку таланту.

Сергій МАКАРЕЦЬ, староста Тернівського старостинського округу, висловив вдячність за чудовий концерт і побажав успіхів та творчих досягнень у майбутньому.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.