Володимир Токар, голова Сумської обласної ради: «Я впевнений, якщо дві гілки влади працюватимуть в одному напрямку, результат буде обов’язково...»

Тільки третій день працює поліклініка обласного онкологічного диспансеру в оновленій будівлі. Пацієнти кажуть: дуже зручно. Лікарі не натішаться умовами роботи. Саме у такій атмосфері комфорту й застав голова Сумської обласної ради Володимир Токар робочий процес у закладі, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Володимир Токар приїхав, щоб більш детально ознайомитися з якістю проведених ремонтних робіт та окреслити першочергові завдання на подальші ініціативи у питаннях розвитку обласної онкології.

Виконуючий обов’язки директора обласного онкологічного диспансеру Володимир Шевченко розповів, що вдвічі збільшилася кількість кабінетів в оновленій поліклініці. У реєстратурі тепер приймають три спеціалісти замість двох, планується впровадження електронної черги. Якщо раніше лікарям хіміотерапії та променевої терапії доводилося приймати людей в одному кабінеті, тепер - в індивідуальних. З’явився і окремий кабінет лазерної терапії. Тобто можливості поліклініки значно збільшилися.

«Останнім часом онкологічному напрямку в медицині області почали приділяти більш значну увагу, – розповів Володимир Шевченко. – І це не лише оновлене диспансерне відділення поліклініки, а й закупівля нового медичного обладнання, меблів. Є ініціативи щодо встановлення лінійного прискорювача. Я дякую за увагу до проблем онкології, а відтак і до нашого закладу насамперед депутатському корпусу обласної ради та особисто голові Володимиру Токарю».

Володимир Шевченко вручив голові Сумської обласної ради Володимиру Миколайовичу Токарю подяку за особистий внесок у розвиток онкологічної служби.

Володимр Токар відреагував на цю нагороду: «Це не моя заслуга, а кожного депутата, який переймається проблемами медичної галузі, зокрема онкології. Ми всі розуміємо, що нині це одна з найсерйозніших хвороб, яка потребує довготривалого і дороговартісного лікування. Звісно, й умови для людей повинні бути відповідними. Тому і в подальшому будемо робити все від нас залежне, аби наші медичні заклади розвивалися».

Він, спілкуючись із керівником онкодиспансеру та лікарями, зокрема, зазначив, що онкологічному напрямку області налаштований допомагати і голова ОДА Роман Грищенко.

«Я впевнений, якщо дві гілки влади працюватимуть в одному напрямку, результат буде обов’язково!» – Володимир Токар.

Зауважимо, на капітальний ремонт будівлі диспансерного відділення поліклініки площею 1205 м квадратних було використано майже 11 мільйонів гривень. З них - 4 мільйони гривень спрямували з обласного бюджету, інші – кошти ДФРР.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.