На Сумщину завітали батько та син Закутні, які проводять благодійницьку навколосвітню подорож під девізом «Подаруй надію»

20 червня 2020 року естафету від Києва прийняла Сумська область…

Батька та сина Андріїв Закутніх, які проводять акцію «навколосвітню подорож «Подаруй надію», зустріли на в’їзді до славного міста Путивль.

І гостинність господарів приємно вразила учасників автопробігу.

Смачною вечерею, розповіддю Закутніх про реабілітаційний центр, який буде працювати завдяки саме цій навколосвітньій подорожі, плануванням програми на 22 та 23 червня 2020 року закінчився день.

Зробити ознайомлення Андріїв з місцевими сумськими цікавинками, захоплюючими зустрічами приєднався Сумський Благодійний фонд Олександра Даценка «Здійсни мрії».

Голови Міжнародного Благодійного Фонду «Човен мрій» Андрій Закутній, ГО «УкрФонд Лінія Життя» Наталія Віноградова та БФ «Здійсни мрії» Олександр Даценко проведуть кілька ділових зустрічей з посадовцями Сумської області та міста Суми.

Планується також відвідати Сумський обласний центр служби крові та інші міста Сумщини.

Вся активна програма починається завтра, 22 червня 2020 року, в Сумах.

Продовжиться вона 23 червня 2020 року у місті Суми, потім – місті Тростянець.

Про подальші зустрічі, враження та найцікавіші моменти читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) дізнаються з наступних публікацій та відео репортажів.

Пропонуємо всім дорослим пацієнтам, батькам маленьких пацієнтів у містах і селах долучатися і підтримати Андріїв Закутнього-молодшого і старшого, допомагати їм у всіх питаннях на маршруті.

Телефон Андрія для зв'язку: (098) 341-50-70.

Телефон для погодження зустрічей у м.Суми: (099) 976 61 63 Наталія.

Зауважимо, що БФ «Подаруй надію» та ГО «УкрФонд Лінія Життя» входять до Українського Альянсу UA HARD, який опікується пацієнтами, хворими на гемофілію…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.