У Бурині презентовано книгу Миколи Гриценка «Лови/Love»

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), сьогодні, 10 серпня 2018 року, в Буринському районному будинку культури відбулася презентація нової книги члена Національних спілок письменників та журналістів України, володаря багатьох літературних відзнак, автора циклів телепрограм, документальних фільмів, а також десяти книг прози, поезії, публіцистики Миколи Гриценка «Лови/Love».

У вестибюлі закладу культури гості мали змогу переглянути виставку робіт цього митця художнього слова. Відкрила захід директор центральної бібліотечної системи Анна Лук’янцева уривком вірша Миколи Гриценка, та зробила коротку передмову презентації.

Потім вона надала слово ведучому цього літературного дійства Віктору Осадчому.

Віктор Макарович розповів про життєвий і творчий шлях свого колеги і друга, а для ближчого знайомства з книгою «Лови/Love» запросив на сцену автора – Миколу Гриценка.

Микола Семенович упродовж зустрічі з шанувальниками літературного слова декламував свої нові твори, зачитував вірші із збірок, що були видані раніше та просто душевно і відверто спілкувався з глядачами.

І це спілкування викликало то посмішки, то задумливі погляди, а ще живий інтерес та зацікавленість присутніх.

Привітання разом з квітами до виходу нової книги літератор отримав від голови Буринської районної державної адміністрації Василя Бойка.

Потім у своєму виступі голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь також високо оцінив творчість митця та подарував квіти музі Миколи Семеновича, його незрівняній дружині – Марині Робертівні.

Буринська міська рада в особі начальника відділу культури та туризму управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Світлани Вареник також віншувала винуватця літературного свята сердечними словами, квітами і пам’ятним подарунком.

Затим музичні сувеніри Миколі Гриценку дарував народний аматорський ансамбль «Троїсті музики» районного будинку культури (керівник Світлана Головко) та сімейний вокальний дует «Калинові сестри» районного будинку культури.

Теплими словами згадував зустрічі з поетом і начальник відділу культури і туризму Буринської районної державної адміністрації Микола Дишковець, бажаючи йому натхнення і нових творчих успіхів.

Наприкінці виступу Микола Гриценко відповів на питання глядачів, потім ведучий запросив усіх бажаючих взяти участь у автограф-сесії та придбати новий творчий доробок автора.

Презентація книги Миколи Гриценка «Лови/Love» проходила в рамках розширеного засідання літературно-мистецького центру «Світлиця».

Марина Біркун, художній керівник Буринського районного будинку культури.

Світлина автора.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.