Програма «Велике Будівництво» не омине дорогу Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове

Проведення поточного середнього ремонту цієї автомобільної дороги загального користування державного значення заплановано відповідно до Постанови КМУ на 2020 рік.

Ремонт буде виконуватись в межах Буринського району...

На ремонт цієї ділянки виділено 50 мільйонів гривень та планується відновити 5 кілометрів дорожнього покриття.

До слова, на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг Сумщини державного значення у 2020 році виділено 2 мільярди 304 мільйони 485,45 тисяч гривень.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області, вже виконано робіт на суму 1 мільярд 460 мільйонів 358 тисяч грмвень, що складає понад 70 відсотків виконання від загального плану.

Серед об’єктів транспортної інфраструктури пріоритетними напрямами є автомобільна дорога Н-07 Київ – Суми – Юнаківка та реконструкція мостового переходу у с. Климентове на автомобільній дорозі Н-12, що вже успішно завершена.

До кінця нинішнього року планується, що буде відремонтовано 75 кілометрів автомобільної дороги Н-07.

На світлині: нинішня дорога Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове.

Фото Івана Житнка.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.