Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Іван Рябоконь, сільський голова с. Слобода: «Наші звернення про ремонт вщент розбитої дороги Т 19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове принесли позитивний результат»

Скільки б не було коментарів у соціальних мережах щодо дороги (на світлині) із Сум на Конотоп через Буринь та повз села Степанівка і Слобода – всі вони були негативні.

Про цей вщент розбитий шлях, вірніше напрямок, неодноразово розповідав й інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках.

В усі інстанції, які б могли зрушити це питання з місця, зверталася Слобідська рада на чолі із сільським головою Іваном Рябоконем.

Всі вище описані дії й сприяли, як мовиться в народі, «лід тронувся…».

Ось що написав на своїй сторінці в Фейсбуці Іван Рябоконь, сільський голова села Слобода: «У складі робочої групи, разом з представниками служби автомобільних доріг та підрядної організації обговорили деталі проведення підготовчих робіт, базування техніки, розміщення та харчування працівників. Довгоочікуваний ремонт дороги Т 19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове почнеться наступного тижня. 130 мільйонів гривень буде витрачено на три ділянки загальною протяжністю 11.5 км».

Зауважимо, що вагомо посприяв у вирішенні цієї актуальної і досить, як виявилося складної проблеми, й Максим Гузенко, депутат Верховної Ради України по 161 мажоритарному округу від політичної партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що до складу округу №161 входили Буринський, Конотопський, Липоводолинський, Недригайлівський, Роменський райони та місто Ромни.

Тепер на їх базі створено два райони – Конотопський та Роменський.

Утім, про це детально на своїх сторінках розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

…Тепер же будемо сподіватися, що незабаром дорогою від міста Буринь до міста Конотоп, яка буде відремонтована, в соціальних мережах з’являться тільки позитивні відгуки.

А в реальності по ній буде їхати дуже комфортно…

Однак, це тільки початок…

Адже на Буринщині майже всі дороги потребують капітального ремонту...

Іван Житник, член Національної спілки журалістів України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.