Як у Бурині захищали дітей… (відео)

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на сторінці КУЛЬТУРА, 1 червня 2018 року, з нагоди відзначення одного з найстаріших всесвітніх свят (заснований в листопаді 1949 року у Парижі) Міжнародного дня захисту дітей, Буринський районний будинок культури влаштував свято для маленьких краян.

Зранку біля закладу культури почали працювати атракціони.

Дітям пропонувалися надувна гірка, батут, сітка, атракціон для наймолодших «Юний риболов», а на доданок ще й попкорн та солодка вата.

А всім бажаючим фахівець районного будинку культури Світлана Головченко наносила аквагрим в техніці «фейс-арту», в чому їй допомагала методист Наталія Сомова.

Для молодших школярів міста та всіх бажаючих центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районної державної адміністрації був організований конкурс малюнку на асфальті.

Потім дітлахів запросили в районний будинок культури на ХV Відкритий фестиваль дитячої творчості «Слобожанська зірочка», який підготували районний будинок культури, відділ культури і туризму райдержадміністрації спільно з управлінням освіти, молоді, спорту, культури і туризму міської ради та відділом освіти районної державної адміністрації

На фестивальній сцені свою творчість продемонстрували 17 закладів дошкільної освіти району та міської ради. Всі учасники одержали дипломи та солодкі подарунки, які їм вручала ведуча (Олена Ларінцева) разом із Попелюшкою (Яна Сіра) та маленькою зірочкою (Алеся Сіра).

Також окремі нагороди від сектору з питань молоді та спорту районної державної адміністрації в номінації «Слобожанська суперзірочка» отримали Варвара Підлепенська, Аня Майданевич та Назар Іванченко.

А талановитість юних дарувань із Гвинтового, Дяківки, Миколаївки, Клепалів та міського ЗДО №1 «Ромашка» відзначив солодкими подарунками депутат міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Артем Савченко.

Потім своїми виступами у позафестивальній програмі глядачів порадували юні співачки Настуся Кулик, Аня Романенко та Вероніка Головко.

Закінчило дійство «Шоу мильних бульбашок» із Сум…

Утім, про все це та про інші аспекти святкування Дня захисту дітей можна дізнатися ще більше, переглянувши відео КINO-VIDEO STUDIA FORMAT Олександр Ігнатенко.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.